Monitor esportiu amb nens i nenes

Inscripcions obertes per les formacions d’estiu del CEEB!

  • A finals de juny i inicis de juliol, el CEEB ofereix cursos formatius per a Monitor Dinamintzador Poliesportiu i Personal Auxiliar
  • Ja estan obertes les inscripcions per a les dues modalitats, així que no ho dubtis i aprofita l’estiu per a formar-te!

Ja et pots inscriure a les formacions d’estiu del 2024 que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona a les instal·lacions del CEM La Mar Bella: el Curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu (MDP) i el Curs de Personal Auxiliar.

El Curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu (MDP) ofereix la formació necessària per realitzar tasques de dinamització d’activitats extraescolars, mitjançant una càrrega lectiva de 100 hores en format semipresencial, que garanteixen l’òptima preparació dels i les participants en la dinamització d’activitats esportives en edat escolar.
Les dates de la formació d’estiu 2024 són les següents:

  • Bloc Comú: 29 juny
  • CIATE Joc i Esport: 25-26-27-28 de juny i 1-2-3 de juliol
  • CIATE Gestió: 25 i 27 de juny i 2, 4 i 5 de juliol
  • Càpsula Primers Auxilis: 5, 6 i 7 de juliol

Aquesta formació dona accés al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport) i té un preu de 210€ + 6,50€ d’assegurança).

El Curs de Personal Auxiliar ofereix formació pel personal que acompanya en activitats esportives en l’àmbit extraescolar, mitjançant una càrrega lectiva de 50 hores en format semipresencial.
Les dates de la formació d’estiu 2024 són les següents:

  • Bloc Comú: 29 juny
  • CIATE Joc i Esport: 25-26-27-28 de juny i 1-2-3 de juliol

Aquesta formació no dona accés al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport) i té un preu de 100€ + 6,50€ d’assegurança. Amb aquesta formació, pots convalidar 50 hores del curs de monitoratge de les activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu (MDP).

Així que no ho dubtis: aquest estiu, vine a formar-te al CEEB! Þ

Més Informació

Contacte