El Cros de SarriĆ  – Sant Gervasi ofereix un nou circuit en plena muntanya

• El passat diumenge vam celebrar el 4t Cros de la temporada i el 1r del districte SarriĆ  – Sant Gervasi

• Els corredors i corredores, dā€™entre 3 i 17 anys, van gaudir dā€™un circuit al mig de la natura

El Parc del Castell de lā€™Oreneta va acollir una nova cursa de Cros, aquesta vegada a SarriĆ . Al llarg del matĆ­, els diferents grups dā€™edat van anar participant a partir de les 10.00 h., quan vam iniciar amb les categories mĆ©s veteranes. La jornada va finalitzar prop de les 13.00 h. amb els mĆ©s petits i petites, que van cĆ³rrer fora de competiciĆ³.

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria van ser obsequiats amb entrades pel Parc dā€™Atraccions Tibidabo, entitat colĀ·laboradora juntament amb Peras de RincĆ³n de Soto, AigĆ¼es de Barcelona, Llet Nostra i Panini, entre dā€™altres.

Celebrem la inauguraciĆ³ dā€™aquest nou Cros i agraĆÆm el suport per fer-ho possible del Districte de SarriĆ -Sant Gervasi i del Club Esportiu Universitari. Ens veiem el diumenge 26 de febrer per celebrar el Cros de lā€™Eixample, us hi esperem! ƞ