El Dansa Ara converteix el Palau Sant Jordi en una immensa pista de ball

  • Aquest dimarts, 28 de març, es va celebrar la ballada final del projecte “Esport i Dansa Ara 2023. Joan Serra”

  • El Palau Sant Jordi va reunir a més de 9200 alumnes de segon de primària, procedents de 236 escoles de Barcelona

Després de mesos de treball a les aules, el projecte “Esport i Dansa Ara 2023. Joan Serra” ha arribat al seu punt culminant amb la ballada final celebrada al Palau Sant Jordi el passat dimarts. Els nens i nenes participants han tancat, d’aquesta manera, tot un camí d’aprenentatge artístic al voltant de la dansa contemporània i el break dance.

La jornada es va dividir en dos torns de matí, en els que un total de 9257 alumnes de segon de primària van ser els protagonistes de l’espectacle. A més dels 6 balls treballats a les escoles – coreografiats per Factoria Mascaró amb la col·laboració de Nàdia Pesarrodona –, la diada també va incloure les actuacions dels ballarins i ballarines del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre i de la Companyia Factoria Mascaró.

L’Esport i Dansa Ara és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, amb la gestió del departament de Programes Municipals del CEEB, i ha estat un any més el programa d’esport educatiu amb més participació d’alumnes de primària de la ciutat.

Tothom que vulgui reviure l’experiència del Dansa Ara ho pot fer accedint a l’enregistrament del directe realitzat per BCN Sports i accessible aquí. Enhorabona als nens i nenes per la feina feta! Þ