Els punts clau de la segona fase de competició d’esports d’equip

Nens, nenes i joves esportistes del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona: prepareu-vos per la segona fase de competició d’esports d’equip! Ja es poden consultar els calendaris provisionals d’aquesta nova etapa. Se celebrarà de gener a maig amb la participació de centenars de jugadors i jugadores de diferents clubs i entitats de Barcelona. Aquesta temporada, però, la competició compta amb algunes novetats que cal tenir en compte!

Primeres dates

Recordem que les primeres jornades de competició arriben pròximament. Divendres 21 i dissabte 22 de gener, es desenvoluparan en diferents escoles, instituts i centres esportius els partits inicials de bàsquet, futbol 5, 7 i 11, handbol, voleibol i hoquei patins.

Canvi de format

A partir d’ara, els partits d’anada i tornada se celebraran només amb una setmana de diferència. D’aquesta manera, el CEEB pretén agilitzar la competició de cara a possibles rebrots i confinaments provocats per la COVID-19.

Més fàcil, amb l’APP

Vols accedir als calendaris de forma fàcil i ràpida? Només cal que et descarreguis l’APP El Consell -a través de l’Apple Store o Google Play– i visualitzaràs tota la informació necessària amb un sol click. Pel que fa als calendaris definitius, es poden descarregar de forma immediata a partir del divendres 14 de gener a les 12.30 h.

Esportiva’t amb Wala!

Com cada temporada, cal tenir present que els partits de competició s’han de celebrar amb la pilota del patrocinador oficial del CEEB. Les esfèriques de Wala són obligatòries a totes les disciplines esportives d’equip.  Þ

Més informació