Esport Jove i Acció abraça el respecte a través d’un partit de futbol

El CEEB ha organitzat, amb el suport de l’International Sociological Sport Observatory (ISSO), el primer amistós del projecte Esport Jove i Acció. Dilluns, 31 de maig, l’equip de Sport2Life va jugar un partit de futbol contra el conjunt d’Alcantara Family Foundation al seu propi camp.

Abans de començar, l’àrbitre -format en el Model ISSOK- va estimular la reflexió dels jugadors i entrenadors sobre com treballar el respecte durant el partit. En aquest sentit, el partit va servir com a exemple. Es van respectar les formes i cada situació de conflicte es va gestionar amb eficacia dins un ambient cordial i esportiu. Un cop finalitzat el matx, amb un empat a 4, es va celebrar una reunió entre ambdós equips per valorar l’experiència.

Una característica que distingeix aquesta jornada d’altres és la consigna cooperativa. Com a norma especial, aquesta vegada, un mateix jugador no podia anotar dos gols seguits. D’aquesta manera, els esportistes havien d’alternar-se obligatòriament a l’hora de marcar. Un veritable repte per als més ambiciosos!

Durant el mes de juny, es disputarà un altre partit amistós i la temporada conclourà amb un torneig al complex esportiu de La Mar Bella.  Þ