320 esportistes d’El Consell protagonitzen l’individual d’Escacs

El passat divendres, 21 de febrer, va concloure el Campionat Individual d’Escacs d’El Consell d’enguany. Un esdeveniment celebrat a diferents seus de Barcelona, l’Escola Joan Pelegrí, el Casinet d’Hostafrancs i la seu de la Federació Catalana d’Escacs.

En total, el campionat va comptar amb la participació de 320 escolars de la casa! Un cop celebrades les 8 rondes del Campionat, es van donar per finalitzades les fases prèvies de la ciutat de Barcelona del Campionat de Catalunya d’Escacs d’Edats 2020, organitzat per la Federació Catalana d’Escacs.

La pròxima data imprescindible del calendari d’escacs d’El Consell és la primera ronda del Campionat d’equips. A partir del divendres, 13 de març, s’inicia la competició col·lectiva d’aquesta fascinant disciplina d’estratègia. Se celebrarà a diferents seus de Barcelona. Recordeu que les inscripcions es tramiten a través de l’aplicació de la web del CEEB. La data límit és el pròxim dijous, 5 de març. Qualsevol dubte, correu a esportindividual@elconsell.cat.  φ

Més informació