Partit escolar d'hoquei patins

Finalitza el gran espectacle esportiu de les Finals del CEEB!

  • Després de tres caps de setmana d’intensos partits, el dissabte 15 vam tancar les Fases Finals i Cloendes de la temporada 2023-24
  • Els equips finalistes de bàsquet, futbol 5, futbol 7, handbol, hoquei patins i voleibol han competit en tretze seus de Barcelona

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha arribat al final de la temporada 2023-24, tancant amb èxit les Fases Finals i Cloendes d’Esports d’Equip! Els dissabtes 1, 8 i 15 de juny, tretze instal·lacions repartides per tota Barcelona han acollit els darrers i decisius partits de les disciplines de bàsquet, futbol 5, futbol 7, handbol, hoquei patins i voleibol.

Durant aquestes jornades, els millors equips dels grups de nivell A de totes les categories, així com els de nivell B a partir de la categoria infantil, s’han disputat el títol de campions de Barcelona. A més, les categories de nivell B des de prebenjamí fins a preinfantil han participat en les jornades de cloenda, on han pogut celebrar el final de temporada gaudint del seu esport.

Els camps i pistes de la ciutat s’han omplert, un any més, del millor nivell de l’esport escolar, amb un ambient trepidant gràcies a esportistes i afició. A més, els nostres col·laboradors han contribuït a fer d’aquestes finals una experiència inoblidable: Ametller Origen potenciant els hàbits de vida saludables i Illa Fantasia amb promocions especials per a tots els i les participants de les finals.

Enhorabona a tots els guanyadors, guanyadores i finalistes. La temporada vinent, més i millor!!! Þ