Partit de bàsquet Trobada Escoles Esportives

L’esport escolar a Barcelona no para de créixer!

  • El curs esportiu del CEEB s’ha tancat amb 42.465 llicències esportives, un creixement del 2,61% respecte la temporada anterior
  • Les dades del curs 2023-24 evidencien una participació cada vegada més elevada i paritària en l’esport escolar barceloní

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona tanca la temporada amb unes dades molt positives, evidenciant una participació cada vegada més elevada dels joves esportistes de la ciutat. Aquest any, s’han registrat 42.465 llicències esportives, un creixement del 2,61% respecte al curs anterior. Destaquem que la participació per sexes és gairebé igualitària, amb un 52,83% de nois i un 47,17% de noies, mostrant una major inclusió femenina que s’acosta molt a la paritat.

Els esports més populars han estat el futbol 5 amb 11.021 llicències, el bàsquet amb 6.482 i el voleibol amb 5.264. El creixement més accentuat ha estat el dels escacs, amb un impressionant augment del 87,70%, seguit per les curses d’orientació amb un 54,65% i el voleibol amb un 16,56%. A més, els esports d’equip han vist un augment del 8,9% en el nombre d’equips inscrits.

En total, s’han tramitat llicències per a 24 disciplines esportives diferents en les competicions escolars de la ciutat, una diversitat que reflecteix l’ampli ventall d’opcions disponibles per als infants i joves esportistes de Barcelona.

Amb aquestes dades, el CEEB continua consolidant-se com un referent en l’esport escolar, fomentant la pràctica esportiva i contribuint al desenvolupament integral dels més joves de la ciutat.

Moltes gràcies a tota la família CEEB per fer-ho possible! Þ