Gran diada esportiva i lúdica a la Festa Suma’t 2023

  • El passat dissabte, el CEEB va celebrar el final del curs 2022-23 amb la tradicional Festa Suma’t

  • Al voltant de 1000 participants i les seves respectives famílies es van aplegar al CEM La Mar Bella en un matí ple d’esport i activitats

La Festa Suma’t 2023 va tenir lloc el passat dissabte, 27 de maig, en una jornada esportiva, lúdica i familiar que va celebrar el tancament de temporada de l’esport escolar de Barcelona. La festa va aplegar uns 1000 nens, nenes i joves que van poder participar en un munt d’activitats d’esport i lleure al CEM La Mar Bella.

El pavelló va acollir els partits de quarts de finals i semifinals de futbol 5 i vòlei, a la platja es va disputar un exitós torneig Open de Vòlei Platja, i la pista d’atletisme va ser la seu de grans esdeveniments com les curses de cros, les entregues de guardons o les activitats dirigides.

També vam poder gaudir d’una gran zona lúdica oberta a tothom, la qual va incloure diferents estacions amb activitats dissenyades pel CEEB i pels nostres col·laboradors – Aigües de Barcelona, Instituts Odontològics, Parc d’Atraccions Tibidabo i Llet Nostra. Els nens i nenes havien de completar un 3 en ratlla realitzant els diversos reptes per obtenir un obsequi de la Festa Suma’t.

Les famílies van poder gaudir una vegada més de la Festa Suma’t en una diada que va tenir un ambient immillorable. Moltes gràcies a tots i a totes per acompanyar-nos! Þ

Fotografies – TT Fotos (Tomas Typerkl)