Les Fases Finals i Cloendes d’Esports d’Equip del CEEB ja estan en marxa

  • Bàsquet, futbol 5, futbol 7, voleibol, hoquei patins, hoquei sala i handbol són les modalitats esportives que estan vivint les Fases Finals i Cloendes del curs 2022-23

  • Més de 4.300 participants s’estan mobilitzant, des del passat cap de setmana i fins al 17 de juny, per jugar els darrers partits de la temporada

Ja estan aquí les Fases Finals del Campionat de Barcelona 2022-23! Des del 27 de maig i fins al 17 de juny, els jugadors i jugadores de bàsquet, futbol 5, futbol 7, voleibol, hoquei patins, hoquei sala i handbol es disputaran els últims partits de la temporada.

Les finals es jugaran en un total de 22 instal·lacions d’arreu de Barcelona que aglomeraran al voltant de 4.300 participants, una gran mobilització que representa el 18% del volum d’esportistes que formen part dels esports d’equip del CEEB.

Els partits es concentren en el dissabte 27 de maig, dissabte 10 de juny i dissabte 17 de juny, tres jornades esportives on els equips barcelonins es jugaran la victòria del Campionat de Barcelona. No oblidem, però, que passar-ho bé i gaudir de l’activitat esportiva respectant els equips contraris, així com els tutors i tutores de joc, és sempre el més important.

Molta sort a tots i a totes! Þ