Prop d’un centenar de participants en la darrera jornada de lliga

La Lliga Skate BCN del CEEB va concloure el passat dissabte, 25 de maig. Mentre el Parc del Poblenou acollia el darrer Circuit Barcelona Orientació, patinadors i patinadores es llençaven a la piscina de l’skatepark de La Mar Bella. Ubicat just al costat del circuit. D’aquesta manera, els nens i nenes que participaven en la disciplina d’orientació s’apropaven a l’esdeveniment per contemplar l’espectacle.

Salts, grabs, girs i acrobàcies de tota mena! Un veritable show sobre rodes. Així va ser l’última jornada de la lliga d’skateboard. Una competició oberta a principiants i masculins i femenins de la categoria Open. Un total de 87 participants van assistir! La música amenitzava la jornada i el jurat estava atent als trucs de cada esportista. Un cop finalitzada, es va entregar un lot de productes d’skate als primers i primeres classificats de la categoria Open. I medalles als nens, nenes i joves que van ocupar les primeres posicions de la classificació de la lliga i de la modalitat “bowl street”. També es va celebrar una entrega de copes als guanyadors i guanyadores de la competició de botigues vinculades al món del monopatí. Els riders de State, concretament, es van endur la victòria!

A més a més, de forma simultània a la jornada de lliga, l’skatepark va acollir la competició del Comitè Nacional d’Skate. Un matí, en definitiva, dedicat a aquesta fascinant disciplina urbana!!  φ