Combat de judo escolar

La Competició Individual de Judo arriba al seu punt culminant

  • La 3a Ronda i Final del Campionat Escolar de Judo de les categories prebenjamí i aleví es disputarà, aquest dissabte, al CEM La Mar Bella
  • Les categories benjamí, infantil i cadet ja van tancar la seva part de la competició el passat 6 d’abril

Aquest dissabte, 27 d’abril, tindrà lloc la 3a Ronda i Final de les categories prebenjamí i aleví de la Competició Individual de Judo del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. El CEM La Mar Bella serà l’escenari d’aquesta emocionant jornada: 4 tatamis, escalfament dirigit, servei de bar a grada, sorteigs de material i molt més!

Durant la temporada de judo escolar, es disputen tres rondes en format de lliga, a més d’una competició aïllada per equips. El passat 6 d’abril, va tenir lloc la 3a Ronda per a les categories benjamí, infantil i cadet, i ara arriba el moment culminant de la competició individual per a les categories prebenjamí i aleví. Els i les joves judokes utilitzaran tot un ventall de tècniques i tàctiques per intentar superar els seus oponents i aconseguir el millor resultat.

La classificació final de la competició serà la suma de les tres rondes, per categoria, pes i sexe. El mateix dia de la 3a Ronda, una vegada finalitzada aquesta, es farà pública la classificació final individual i d’entitat, i els guardonats i guardonades pujaran al podi.

La competició individual està a punt d’acabar, però encara queda una de les diades més esperades de la temporada de judo! El dissabte 11 de maig, es disputarà la Competició de Judo per Equips, una jornada que tancarà de la millor manera aquesta apassionant temporada de judo escolar. Þ

Més informació