La Trobada de Dansa se celebra per primera vegada a La Mar Bella

A qualsevol temporada esportiva del CEEB no hi pot faltar la dansa. Més concretament, la trobada i el campionat. Diumenge, 16 de maig, el complex de La Mar Bella va acollir per primera vegada la trobada de dansa d’aquest curs. Una oportunitat immillorable d’exhibir la coreografia preparada durant els darrers mesos. Nens, nenes i joves de diferents edats i nivells van mostrar sobre la pista del pavelló el resultat d’un esforç col·lectiu realitzat amb el suport de monitors i monitores de diferents escoles i instituts de Barcelona.

En aquesta ocasió, la trobada va comptar amb un públic. Els pares, mares i familiars dels ballarins i ballarines d’enguany. Una sort per a tots ells, ja que van comptar amb un bon aplaudiment abans i després de cada actuació.

L’estil més ballat va ser novament el hip hop, però cadascuna de les coreografies combinava passos i ritmes de forma dinàmica. El vestuari -jove i cridaner- també va destacar especialment. La trobada, en definitiva, va triomfar com un espai dissenyat per compartir la dansa en una temporada on aquesta disciplina ha obert camí com ha pogut.  φ