L’Assemblea General del CEEB torna a celebrar-se presencialment a La Mar Bella

Dimecres, 29 de setembre, el CEM La Mar Bella va acollir l’Assemblea General Ordinària del CEEB. Enguany, i a causa de les restriccions motivades per la pandèmia durant els darrers mesos, el seu contingut és especial. El president del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, Jaume Mora, va iniciar el seu informe esmentant les grans dificultats a les quals el CEEB i les entitats que en formen part s’han enfrontat per culpa de la pandèmia. Després d’un resum de dades del curs passat, Mora va explicar que el Curs 2021-22 s’inicia amb la voluntat de recuperar el volum de participants i activitats de temporades anteriors a la COVID-19.

Durant l’acte, que va comptar amb prop de 50 assistències, es va explicar, com a novetat, la creació de la llicència esportiva de Director Esportiu i el pròxim llançament de la Lliga Absoluta per a participants majors de 30 anys en les modalitats de Futbol 5, Bàsquet i Voleibol. Pel que fa a la votació de propostes, es va aprovar per unanimitat el calendari 2021-22, l’increment d’un 5% rebut dels Tutors i Tutores de Joc del CEEB i la pujada del preu de les llicències -en el cas més alt, d’1€- de cara a la temporada 2022-23.

Finalment, es va votar a petició de l’Assemblea, una moció per blindar la sobirania de la mateixa vers possibles ingerències externes a l’organització i el desenvolupament de les activitats i competicions del CEEB. Aquesta moció també va ser aprovada per unanimitat.  Þ