Nou any, nova cursa d’orientació!

  • Aquest dissabte, celebrem la 3a jornada d’orientació de la temporada: la cursa de la Barceloneta i Hotel W
  • A partir de les 10.00 h., esportistes de totes les edats passaran pel punt de sortida, a la plaça del Mar

Amb la tercera jornada del Circuit Barcelona Orientació, el CEEB arriba a l’equador de la temporada d’orientació 2023-2024. Els i les participants hauran de combinar atletisme i enginy a contrarellotge per trobar les fites amagades, aquesta vegada ben a prop de la platja.

La Cursa de la Barceloneta i Hotel W tindrà el seu centre neuràlgic a la plaça del Mar (Ciutat Vella), on es trobaran les carpes i els punts de sortida i arribada. La jornada obrirà les portes a les 10.00 h. i farà la darrera sortida a les 12.00 h. Al llarg del matí, es preveu la participació de 300 esportistes de totes les edats i categories: escolars, no escolars i no competitives.

No haurem d’esperar ni un mes per a la següent cita del calendari d’orientació! El dissabte 3 de febrer, canviarem d’escenari per celebrar la cursa del Mercat de Santa Caterina, la 4a del Circuit Barcelona Orientació 2023-24.

De moment, us esperem a tots i a totes a la cursa de la Barceloneta i Hotel W. Si encara no t’has inscrit, afanya’t, les inscripcions tanquen avui! Þ

Inscripció
Més informació