Arriba el primer cap de setmana de finals de la Copa CEEB 2024!

  • Aquest cap de setmana, les categories benjamí, aleví i infantil es disputen les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024
  • El CEM La Mar Bella acollirà dues intenses jornades de futbol 5, futbol 7, bàsquet, handbol i vòlei

Aquest cap de setmana, arriben les semifinals i finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024. Durant el dissabte 13 i el diumenge 14 de gener, el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella acollirà dues intenses jornades de partits, en les quals els equips finalistes de la Copa CEEB es disputaran el gran premi de classificar-se per les Finals Nacionals de la UCEC.

Les quatre pistes del pavelló de La Mar Bella seran escenari de partits determinants, des de les 9 h. i fins a les 20 h. de manera ininterrompuda. Esportistes, familiars i equip tècnic podran accedir als resultats en directe a través de l’app El Consell i consultar contingut exclusiu de la Copa a través de les nostres xarxes socials.

La Copa CEEB és una competició destinada a les disciplines esportives d’equip amb més participació de les lligues regulars del CEEB: futbol 5, futbol 7, bàsquet, handbol i vòlei. La competició va iniciar el passat novembre amb la Fase Prèvia, i ara ha arribat el torn de les esperades Fases Finals. Les categories benjamí, aleví i infantil disputaran els seus darrers partits aquest cap de setmana, els dies 13 i 14 de gener, però no serà fins als dies 10 i 11 de febrer que culminarà la competició de les categories cadet i juvenil, tancant d’aquesta manera les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024.

Més de 2.000 nens i nenes han format part d’aquesta edició de la competició, al voltant de 220 equips de les escoles i entitats de la ciutat. Des del mes de novembre, han anat superant rondes de la Copa CEEB fins a arribar al moment determinant de la competició, on els equips finalistes oferiran un gran espectacle esportiu, a la vegada que una mostra del treball formatiu i amb valors de les escoles i del mateix CEEB. Þ

Més informació