El Parc del Fòrum acull les jornades finals de patinatge de velocitat

Programes Municipals del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona enceta amb força el 2021 amb l’activitat de patinatge de velocitat. Amb motiu d’aquest programa, durant dos matins i en horari lectiu als mesos de gener i març, el Parc del Fòrum s’omplirà de patinadors i patinadores escolars. Aquest gener, concretament, participarà un total de 115 joves de 1r de secundària procedents de les escoles Lleó XIII i Voramar i l’Institut Trinitat Nova, tots ells integrats dins de la dinàmica dels “grups bombolla”. Al març, li arribarà el torn a altres nois i noies de diferents centres docents de Barcelona.

Aquestes jornades finals -on se celebrarà un circuit rotatiu engrescador: cursa curta, de distància mitjana, relleus i jocs d’habilitats cooperatives…- seran el resultat de tot el treball realitzat a l’escola per part dels diferents grups docents. Una acció esportiva, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona de la mà de Programes Municipals del CEEB, i orientada a l’alumnat de la ciutat arran de la celebració dels World Roller Games 2019.

La d’enguany és la cinquena edició del programa de patinatge de velocitat. Una edició que ha modificat el seu disseny original adequant la dinàmica i l’esperit engrescador de les activitats -tan individuals com d’equips- a les restriccions sanitàries actuals.  Þ