Se celebra la jornada “Fer Xarxa des de l’Esport” al Museu de Ciències Naturals

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona va acollir dijous, 16 de novembre, “Fer xarxa des de l’Esport“. Una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de Barcelona i gestionada pel departament de Programes Municipals del CEEB. Durant la jornada, es van presentar el “Pla formatiu per a tècnics i  tècniques 2021-22” i l’espai “Community” de l’aplicació “Esport al dia”. Ambdues propostes volen potenciar o promoure la col·laboració en xarxa, un instrument amb vocació de transformar l’esport base i escolar de la ciutat.

El plat fort de la jornada va ser la ponència protagonitzada per Xesco Espar, exentrenador d’handbol del FC Barcelona i formador professional en lideratge. Un referent dins l’àmbit esportiu i un defensor del treball en xarxa com a fórmula de creixement individual, professional i personal.
A l’acte, va assistir una setantena de persones tècniques i coordinadores esportives, principalment d’entitats homologades, que van aplaudir a Espar i van celebrar la proposta presentada per facilitar i millorar exponencialment la seva feina diària. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb l’equip de Programes Municipals (93 515 80 67 o promocioesportiva4@ceeb.cat).  Þ

Ponència Emilio Gómez (Formació Esport al Dia)

Ponència Núria Ros (tècnica de Programes Municipals del CEEB)