Bona acollida escolar i més recaptació per ADIA en el Cros de Sants-Montjuïc

Un total de 700 atletes de totes les categories escolars van protagonitzar la segona cursa de la Challenge d’enguany. El CEEB va repetir per tretzena vegada consecutiva el Cros de Sants-Montjuïc. Una gran festa atlètica celebrada al Parc Font de Montjuïc que va comptar amb la col·laboració de l’UE Sants i l’Escola Proa. També van participar en el desenvolupament de la jornada el Districte de Sants-Montjuïc i alumnes de Lexia Sport Ciate.

El circuit es va recórrer nombroses vegades. Una per a cada categoria. D’aquesta manera, de 10.00 a 13.00 h., corredors i corredores de totes les edats van completar la prova. Finalment, entrega de medalles als primers i primeres classificats de cada nivell i una bossa plena d’obsequis per a totes i tots. A més a més, l’stand de caldo solidari Aneto va tornar a ser un èxit per combatre el fred. 100 € més per combatre la malnutricó infantil al Tigray (Etiòpia).

La pròxima jornada de la Challenge serà diumenge, 26 de gener de 2020 al Parc de la Maternitat. El gran Cros de Les Corts!!!  Þ