Guanyadores final Copa CEEB Bàsquet femení

Tanquem un intens cap de setmana de Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024

  • Aquest cap de setmana, hem viscut dues decisives jornades en què hem conegut els primers equips campions de la Copa CEEB 2024
  • El CEM La Mar Bella ha estat el centre neuràlgic de les finals de les categories benjamí, aleví i infantil

Les semifinals i finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024 ja tenen els seus primers equips guanyadors! El Complex Esportiu Municipal La Mar Bella ha acollit, aquest cap de setmana, dues decisives jornades de futbol, bàsquet, handbol i vòlei, en les quals s’han establert els equips campions de la Copa CEEB 2024 de les categories benjamí, aleví i infantil. El cobejat premi de la competició ha estat la classificació directa per a les Finals Nacionals de la UCEC, una gran oportunitat que només els millors equips han aconseguit.

La Copa CEEB és una competició que s’ofereix a les disciplines esportives d’equip amb més participació i que funciona de manera paral·lela a les lligues regulars del CEEB. El passat novembre, va iniciar la Fase Prèvia de la competició, i aquest cap de setmana ha estat el torn de les esperades Fases Finals per les categories més joves. En el cas dels equips cadets i juvenils, serà el cap de setmana del 10 i 11 de febrer quan es disputaran les seves respectives finals, i tancaran definitivament les Fases Finals de la Copa CEEB Mundo Deportivo 2024.

Com cada any, les finals han conformat un gran espectacle esportiu. Jugadors i jugadores de futbol 5, futbol 7, bàsquet, handbol i vòlei han viscut dues jornades de constants partits, on esportistes, equip tècnic i espectadors han contribuït a fer de les finals una emocionant festa de l’esport escolar de Barcelona. Tots els resultats es poden consultar a través de l’app El Consell i, a més, a les xarxes socials del CEEB es pot accedir a contingut exclusiu de la competició.

Enhorabona a tots i totes les participants per haver arribat fins aquí. Ens veiem al febrer amb més Finals de la Copa CEEB 2024! Þ

Més informació