El CEEB presenta la primera activitat post-COVID-19

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona fa un pas endavant en el seu afany per proposar respostes actives als nens, nenes, joves. També a la ciutadania en general. Aquestes respostes van lligades a la pràctica esportiva adaptada a les noves circumstàncies. Conscients de les ganes i necessitat de tots i totes d’anar recobrant una certa normalitat i recuperar els hàbits i valors inherents a l’activitat física, hem fet una “espècie d’I+D” per readaptar algunes de les activitats més populars del nostre programa esportiu regular: la primera d’elles, el cros!!

Us presentem el Zona Cros: diferents circuits urbans per sortir a córrer tingueu el nivell que tingueu i repartits simultàniament per tots els barris de la ciutat. Us proposem, a partir del dimarts 2 de juny, que sortiu a córrer i completeu els que tingueu més a prop de casa. Ho podeu fer quan vulgueu!!

Com es fa?

Només cal inscriure’s a través de l’espai web que hem habilitat:

ZONA CROS

Des de l’apartat “Entrada zona cros”, us podeu registrar amb el dorsal que ja teniu assignat tradicionalment per a la Challenge. Si no el coneixeu o no el teniu, podeu generar un de nou. A partir d’aquí, escull el circuit a través de l’apartat “Tria circuit”. Hi trobaràs el mapa de la ciutat amb tots els recorreguts (fins i tot amb enllaços per descarregar-te programes de running). Una vegada fet el circuit, pots introduir el teu temps a l’espai “Entrada zona cros”, que, a partir d’ara, serà el teu lloc personalitzat. Podeu consultar el “Reglament” i recomanacions o donar un cop d’ull a la “Classificació” personal i general. Remena al lloc web i trobaràs moltes possibilitats. Ho hem preparat tot perquè ens ho passem bé plegats!! Tots els circuits, de recorregut curt, són compatibles amb la normativa derivada de l’estat d’alarma decretat per les autoritats públiques i sanitàries.  Þ