Comunicat oficial d’El Consell: allargament aturada competitiva

Us informem que, tot seguint les indicacions rebudes des de les autoritats amb motiu de l’allargament de la situació d’alarma per coronavirus a tot el territori, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona mantindrà aturada la seva activitat competitiva, en totes les disciplines esportives, fins a nou avís.

Des d’El Consell som conscients de la feina prèvia que suposa a les nostres entitats assistir a les Competicions i Trobades, tant en l’àmbit de gestió de famílies com en l’administratiu i d’entrenaments i preparació amb els participants.

Per aquest motiu, una vegada les autoritats competents dictaminin que es reprenen les activitats, els respectius departaments del CEEB valoraran les circumstàncies modalitat per modalitat. I ho faran tenint en compte tots els factors esmentats anteriorment. En conseqüència, es prendrà una decisió raonable i flexible perquè tot pugui tornar a l’activitat amb normalitat i temps suficient.

Tot agraint la vostra paciència i col·laboració, i desitjant que, malgrat les circumstàncies, estigueu bé, restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o dubte.

Molts ànims!!