Alleugerim el confinament amb activitats diàries per a nens i nenes

A través de les xarxes socials d’El Consell –Facebook, Twitter i Instagram– es publicaran continguts diaris per a nens i nenes. A les 14.00, a les 16.00 i a les 18.00 h., les nostres xarxes socials comptaran amb nous continguts adreçats als escolars per alleujar el confinament decretat per les autoritats amb motiu de l’impacte del Covid-19.

Un primer contingut serà de color blau i inclourà un rànquing de propostes temàtiques per jugar o practicar a casa. Des de visites virtuals a museus i concerts fins a espais per jugar online amb valors. Un segon de color groc amb un repte que es pot realitzar perfectament a casa. Finalment, el tercer contingut, que serà de color vermell, inclourà una frase motivadora o una recomanació vinculada amb la manera en què encarem el confinament i la lluita contra el Coronavirus.

D’aquesta manera, El Consell s’adhereix al volum d’iniciatives promogudes des de la societat civil i diferents entitats per oferir una línia lúdica i didàctica que es pot seguir de forma diària. Una alternativa amb sentit, contingut pedagògic i valors davant la circumstància d’inactivitat que representa l’actual estat d’alarma.   Þ