El primer cros presencial del curs se celebra al Parc de Nou Barris

Centenars d’atletes van participar diumenge, 25 d’abril, al primer cros presencial d’aquest curs. La cursa de Nou Barris va encetar la 15a edició de la Challenge de cros escolar del CEEB. Una jornada amb el suport del districte de Nou Barris i el Club d’Atletisme Nou Barris. La cursa es va celebrar a l’espai on sempre s’ha celebrat: el Parc Central de Nou Barris. Un espai verd amb pujades i baixades que el converteixen en un dels circuits més exigents de la Challenge. Per sort, la pluja va amainar a mig matí i les darreres fornades d’esportistes van competir en un dia assolellat.

Com a novetat, es va seguir el protocol específic de participació al cros mitjançant el xip magnètic i el procés corresponent de sortida i arribada. Cada nen, nena i jove inscrit a la cursa agafava, primer, el xip a la carpa d’organització i se’l lligava al peu. Quan tocava córrer, cada participant es situava just davant de l’arc de sortida i, quan sonava el tret, iniciava la marxa passant sobre una catifa electrònica. Seguidament, els i les atletes arribaven a la línia de meta, on els esperava una segona catifa que marcava exactament el temps realitzat.

Com ja és habitual a les curses de la Challenge, les famílies animaven a cada tram de cursa. L’acadèmia DJ Plastic li posava ritme electrònic a la festa i es va repartir una bossa amb obsequis, gentilesa dels col·laboradors de la casa, per completar la jornada.  Þ

Recull de fotos (G. Goodwin)