Aquest diumenge, se celebra un cros 100% compromès amb la sostenibilitat

El tercer i últim cros d’aquesta temporada aposta al 100% per la sostenibilitat. La cursa de Sant Martí acollirà un circuit especial que dóna suport a la iniciativa Run for the oceans. Aquest circuit se celebrarà abans que la resta de curses, orientades a nens, nenes i joves en edat escolar.

A partir de les 9.00 del matí, la Challenge comptarà amb la participació d’atletes majors de 18 anys que sumaran quilòmetres per a un repte impulsat per Adidas i Parley que ara compta amb l’adhesió i suport del CEEB. Per cada quilòmetre completat, s’ajudarà a retirar 10 residus plàstics del mar.

El fet que la Challenge compti amb una cursa com aquesta i que disposi d’un punt d’hidratació d’Aigües de Barcelona sense utilitzar cap ampolleta de plàstic converteix el Cros de Sant Martí en una jornada de referència pel que fa a la sostenibilitat i l’esperit ecològic.

Novament, corredors i corredores utilitzaran un xip magnètic a la sortida i arribada del circuit. Se celebraran les curses de forma esglaonada i se seguirà un estricte protocol de mesures sanitàries per evitar riscos. Recordeu portar calçat còmode, mascareta i el dorsal imprès de casa!  Þ