Nens jugant a escacs

La Festa Suma’t 2024: Una jornada esportiva i lúdica inoblidable!

  • La Festa Suma’t 2024 va tancar de la millor manera la temporada esportiva escolar de Barcelona 2023-24
  • El CEM La Mar Bella va ser la seu de la celebració, que va incloure múltiples activitats lúdiques i esportives

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va obrir el mes de juny celebrant la tradicional Festa Suma’t 2024, la gran diada de cloenda de la temporada esportiva escolar. L’esdeveniment va tenir lloc el dissabte 1 de juny al matí, al CEM La Mar Bella, i va ser tot un èxit.

La jornada va estar plena d’activitats lúdiques i esportives: orientació, cros, skate, esports d’equip, zumba… Oferint una oportunitat única per gaudir de l’esport en un entorn divertit i familiar.

Un dels grans èxits va ser la Zona Lúdica, on tots els nens i nenes van poder participar en les diferents estacions dels nostres col·laboradors: Llet Nostra, CEM La Mar Bella, Superacció, Tibidabo, Instituts Odontològics, Aigües de Barcelona, ADIA, Cavall Fort, Peras Rincón de Soto, Ametller Origen, Mercabarna i Illa Fantasia. Agraïm la seva forta implicació, tant en l’organització de les activitats com en l’aportació d’obsequis pels participants.

Ja estan disponibles les fotografies de la jornada a l’àlbum del nostre Facebook, on es poden veure alguns dels moments més destacats de la Suma’t. Moltes gràcies per acompanyar-nos una vegada més en aquesta gran festa esportiva. Us esperem en la pròxima!Þ

Recull fotogràfic – Sara Macchiavelli (TT Fotos)