Mor Michael Robinson, amic del CEEB

El CEEB vol fer públic el seu dolor davant la recent defunció de Michael Robinson. Exjugador i referent de l’àmbit de la comunicació i l’esport, va ser una persona propera a la nostra entitat. De fet, teníem oberta amb ell una via d’estudi de projectes en comú, donada la proximitat dels seus valors i ideals amb els quals defensa el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Robinson es va significar, en la seva reconeguda trajectòria professional i a través de la seva productora audiovisual, per posar en primera línia d’atenció aspectes humans i socials inherents a l’esport com a instrument de transformació social i universal, com un canal de creixement individual i col·lectiu. Sempre des de la seva òptica personal, farcida de bonhomia, compromís, optimisme i implicació. És en aquest precís punt on, fa cosa d’uns mesos, es trobaven Michael Robinson i el CEEB.

Us recomanem que reviseu alguns dels seus treballs. Especialment, la sèrie Informe Robinson (Román Escoda, 2007), on destaquen peces com la de Proyecto Alcatraz. Un material imprescindible per entendre l’esport des de les seves múltiples vessants.

D’aquesta manera, volem fer arribar tot el nostre escalf i companyia a la seva dona, els seus dos fills i a tots els familiars, amics i amigues.  Þ

D.E.P.